7-jarige stuurt verjaardagskaartje naar papa “in de hemel” en krijgt ontroerend antwoord.

Toen een 7-jarig jongetje een verjaardagskaartje naar zijn papa in de hemel wilde sturen, wist het Britse postbedrijf meteen wat te doen. Het postbedrijf nam de tijd om een gepersonaliseerd antwoord terug te sturen met de melding dat het kaartje goed afgeleverd werd. Sindsdien ging het antwoord van de Royal Mail helemaal viraal.

Jase Copland (7) had op zijn verjaardagskaartje een speciale boodschap voor de postbode neergeschreven: “Meneer de postbode, zou je dit naar de hemel kunnen brengen voor de verjaardag van mijn vader? Bedankt.” De jongen verloor zijn papa in 2014 toen hij amper drie jaar oud was.

Het jongetje kon zijn ogen niet geloven toen hij enkele weken later een gepersonaliseerd antwoord kreeg van de Britse post.

Ze schreven:

“Ik wilde van de gelegenheid gebruik maken om je uit te leggen hoe we erin slaagden om je brief aan je papa in de hemel te bezorgen. Het was een lastige uitdaging om de sterren en andere hemellichamen te vermijden op weg naar de hemel. Maar wees gerust dat deze zeer belangrijke brief goed bezorgd werd.”

De Royal Mail zei ook nog dat ze in de toekomst alles in het werk zullen stellen om de post veilig in de hemel af te leveren.

De mama van de jongen was erg aangegrepen door de moeite die het postbedrijf genomen had om haar zoon te antwoorden. Ze postte de brief van de Royal Mail op Facebook, waar het meteen viraal ging. Ze schreef: “Er zijn geen woorden om uit te drukken hoe ontroerd Jase is, wetende dat zijn papa zijn kaartje ontving. Je was niet verplicht om deze moeite te doen, maar het feit dat je die moeite deed voor een jongetje dat je nog nooit ontmoette, is zo’n prachtige daad.”

Teri Copland sloot af: “Royal Mail, jullie herstelden mijn vertrouwen in de mensheid!”

DEEL dit bericht als ook jij een traantje moest wegpinken!

Bron en afbeeldingen: Facebook en HLN

.