Wanhopige moeder verdrinkt haar 10 maanden oude tweelingzoontjes nadat ze uit opvangcentrum gegooid werd.

Een moeder in California werd ervan beschuldigd dat ze haar tweelingzoontjes verdronk in de badkamer van een motelkamer nadat ze uit een opvangcentrum gegooid werd.

Heather Langdon riskeert vervolging wegens moord nadat haar 10 maanden oude zoontjes Mason en Maddox afgelopen donderdag overleden.

De 37-jarige vrouw werd gearresteerd een dag nadat ze gevraagd werd om een opvangcentrum te verlaten wegens baldadig gedrag. Politiesergeant Jon Hamlin zegt dat ze eerder geen contact hadden met Langdon en dat ze mentale begeleiding hadden kunnen inschakelen moesten ze van de situatie op de hoogte geweest zijn.

Hij zei dat politieagenten hielpen om een kamer voor haar te vinden in het Virginia Lodge Motel nadat ze vernamen dat ze uit het opvangcentrum gegooid was.

De politie kreeg een oproep over tweelingjongens die vermoedelijk verdronken waren. Ze kwamen ter plaatse en beginnen de jongetjes meteen te reanimeren. De tweelingen werden vervolgens overgebracht naar een ziekenhuis, waar ze doodverklaard werden.

De moteleigenaar Jay Bhakta zei dat de politieagenten haar en de jongens op 5 december hadden afgezet. Hij zei dat hij Langdon niets had aangerekend voor de kamer omdat hij haar en haar kinderen wilde helpen.

De vader van de jongens is nog niet geïdentificeerd.

De moeder verblijft momenteel in de gevangenis zonder mogelijkheid tot vrijlating op borg.

DEEL dit bericht als ook jij het gevoel hebt dat deze tragedie vermeden had kunnen worden.

Bron en afbeeldingen: The Sun, Family Handout en ABC 30

.