4-jarig meisje sterft nadat ze door 3-jarig broertje in het hoofd werd geschoten.

Een vierjarig meisje overleed nadat haar driejarig broertje haar per ongeluk in het hoofd schoot.

Izabella “Izzy” Marie Helem overleed vorige week aan haar verwondingen, vijf dagen na het schietongeluk in het huis van haar grootouders in Indiana in de VS. De dokters deelden het hartverscheurende nieuws dat de hersenactiviteit van het meisje niet meer zou toelaten dat ze ooit zou leven en brachten het onderwerp van orgaandonatie ter sprake.

De moeder van Izzy vertelde nu dat de organen van haar dochter gedoneerd werden en het leven van acht andere kinderen zullen redden.

Een eenjarige zal het hart van Izzy krijgen, een peuter haar lever en de andere ontvangers werden nog niet geïdentificeerd. De schietpartij vond vorige week plaats in het huis van de grootouders nadat de jongere broer van Izzy een wapen te pakken had gekregen.

Brianna en haar echtgenoot waren beiden aan het werk.

Brianna is een lid van het Amerikaans leger en was onderweg naar Kentucky toen ze het tragische nieuws vernam. Ze weerde zich tegen de internettrollen die beweerden dat haar moeder verantwoordelijk was voor de dood van haar dochter.

“De nationale media noemde mijn moeder roekeloos en onverantwoordelijk. Ze verwijten haar de dood van mijn dochter”, vertelde ze aan de Lebanon Reporter. “Mijn moeder is geen slecht persoon, ze is niet onverantwoordelijk of roekeloos. Ze houdt zoveel van onze kinderen. Dit is ook voor haar verwoestend.”

DEEL dit bericht om je medeleven uit te drukken met dit rouwende gezinnetje.

Bron en afbeeldingen: Metro

.