Vriendin Lil’ Kleine doet een boekje open over de bruiloftsplannen

We weten inmiddels allemaal dat Lil’Kleine zijn Jaimie ten huwelijk heeft gevraagd. En ze zei natuurlijk volmondig ja!! In het geheim zijn ze bezig met de trouwplannen maar nu laat Jaimie er toch wat over los.

Ze zijn al een koppeltje sinds 2017 en hebben besloten om in mei 2019 te gaan trouwen! De locatie willen ze niet niet prijsgeven maar wat wel duidelijk is, is dat het allemaal in het buitenland gaat gebeuren! “Beetje Mediterraans.” heeft Jaimie toegegeven aan Shownieuws.  Op de vraag of dit in het zand zal zijn, reageert ze: “Ja, beiden! Ik ga niet teveel weggeven, jij wil natuurlijk alles weten dus ik houd het nog een beetje spannend.”

Toekomst

De 2 kennen elkaar al een aantal jaar. Jamie is de stylist geweest van Lil’Kleine. Hij was toen pas 15 en zij 20 jaar oud. Lil’Kleine was er toen eigenlijk al uit dat Jaimie de ware was voor hem ook al was hij toen in een relatie met Monica Geuze. Eerder vertelde hij aan HLN: “Ik droom nu al van ons als oma en opa, met z’n tweeën gezellig bij elkaar, omringd door een hoop kleinkinderen.”

Bron: Show, Beeld: ANP