Tanden van 6-jarige jongen uitgeslagen terwijl hij tijdens “bosklas” met hamer in gezicht werd geslagen.

De moeder van een leerling uit het Verenigd Koninkrijk is woedend nadat de tanden van haar zesjarige zoon werden uitgeslagen terwijl hij met een hamer in het gezicht werd geslagen.

Riley Meredith-Morgan verloor zijn twee voorste tanden toen het gereedschap tijdens een bosklas in zijn gezicht geslingerd werd.

De jongen kan nu alleen maar eten en drinken via een strootje – en zal Kerstmis zonder tanden moeten doorbrengen in afwachting van de groei van zijn volwassen tanden. Een scan van zijn gebit onthulde een derde rij tanden boven zijn tandvlees, maar het kan tot zes jaar duren voor deze volgroeid zijn.

Moeder Susan (29) is woedend dat het incident werd afgehandeld als een simpel “ongeluk.”

De moeder van drie zegt dat ze na de feiten op 22 november geen verontschuldigingen kreeg van de Severnbanks Primary School in Lydney, Glos.

Ze zei: “Toen ik op school aankwam, was hij nog altijd in shock. Het brak mijn hart om hem te zien. Hij kon een tijd niet naar school gaan omdat hij zwaar ongemak leed en niet kon eten of drinken zonder een strootje te gebruiken.”

“Ik moest vechten om hem terug naar school te krijgen en het maakt me misselijk telkens wanneer hij daar is.”

De precieze omstandigheden van het voorval zijn onduidelijk. Susan zei: “Er moet iets meer gedaan worden. Ik kreeg zelfs nog geen excuses van de betrokkenen. Het gebrek aan medeleven is onwezenlijk, het is duivels.”

De volgende dag kreeg ze te horen dat het betrokken kind voor de rest van de dag uitgesloten was en ook de volgende dag in isolatie moest doorbrengen.

De moeder voegde er nog aan toe: “De straf voor het kind is niet mijn probleem. Ongelukken gebeuren. Ik wil gewoon gerechtigheid voor mijn zoon.”

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met iedereen die je kent.

Bron en afbeeldingen: The Sun en SWNS

.