Slechts 1 op 5 personen ziet wat er fout is aan deze prent – zie jij het?

We kunnen maar geen genoeg krijgen van breinkrakers en lastige opgaves. Ze zijn niet alleen geweldig om even te ontspannen, maar het is ook goed voor je hersenen. Vandaag de dag doet technologie het meeste werk voor ons, dus je moet je brein trainen om scherp te blijven. En dat is waarom zoveel mensen dol zijn op puzzels en moeilijke raadsels.

Deze prent vonden we eerder op didyouknowpage.com en we moesten lang en diep nadenken om de oplossing te vinden. Blijkbaar is slechts 1 op 5 personen in staat om de oplossing meteen te vinden.

Op de prent zien we Londen, de hoofdstad van Engeland. We zien de Big Ben, een bus, enkele auto’s en een iconische rode telefooncel. Maar er klopt iets niet – en het is aan jou om te ontdekken wat het is.

Zie jij de fout in deze prent?

Maak het jezelf niet te gemakkelijk. Denk gewoon een beetje langer na en scrol nog niet naar beneden! Je kunt het!

Een tip: Het is relevant dat de prent van Engeland is. Er bestaan bepaalde regels en wetten die een beetje anders zijn dan andere plaatsen in de wereld.

Weet je het nu?

Dit is het antwoord!

Het antwoord is dat ze langs de verkeerde kant van de weg rijden. In het Verenigd Koninkrijk rijden ze links op de weg. Dus men zou het rijbewijs van alle bestuurders op de prent moeten afnemen!

Had jij het gevonden? DEEL dit met je vrienden om hen uit te dagen!

Bron en afbeeldingen: The Laugh Bible

.