Schattige babyschildpad geboren met hart buiten borst overleeft. Verzorger doopt haar ‘hoop’.

Wereldwijd gebeuren er mirakels. We moeten gewoon de tijd nemen om te kijken. Sommige zijn klein, maar die mirakels zijn vaak het mooist van allemaal. Een virale albinoschildpad veroverde wereldwijd de harten omwille van de zeldzame aandoening waarmee ze geboren werd.

Haar verzorger Mike Aquilina doopte haar liefdevol ‘Hope.’ De naam is perfect als je weet dat het schildpadje overleeft ondanks het feit dat ze geboren werd met haar hart buiten haar borst. “Hope heeft mijn leven op zoveel manieren beïnvloedt dat het me echt emotioneel maakt”, vertelde Aquilina aan Daily Mail.

“Ze is zo klein en zo fragiel”, voegde hij eraan toe. “Ze is erg delicaat, maar ze is onbevreesd.” Mike postte enkele foto’s van het diertje online en het hele internet werd op slag verliefd.

View this post on Instagram

is it possible to scroll by this and not smile

A post shared by Aquamike (@aquamike23) on

Blijkbaar is het schildpadje niet de enige in zijn omgeving met een hartaandoening. In een andere Instagrampost was hij erg openhartig over zijn moeder en vroeg om voor haar te bidden.

“Nu heb ik twee dames in mijn leven met een hartaandoening”, schreef Aquilina in januari. “Bid alsjeblieft voor mijn mama!”

Bekijk de video hieronder en DEEL dit bericht met iedereen die een hart onder de riem nodig heeft!

Bron en afbeeldingen: Western Journal