Rolf doet een boekje open over Barbie

De ex van Samantha of beter bekend als Barbie geeft aan dat ze zich erop verheugt om hem weer te zien!  ‘Ze vertelt dat ze zin heeft om naar huis te komen en om samen met de kinderen iets leuks te doen. Net als vroeger. Ze grapte zelfs dat we ons met kerst misschien wel moeten verloven.’

Al eerder hebben we laten weten dat Samantha haar exen heeft “gesmeekt” haar weer terug te nemen! Bij Rolf gaat dat zowiezo niet gebeuren. Hij is inmiddels al 6 weken heel erg gelukkig met de 18 jaar jongere  Gabriella Ziegenhardt.

‘Ze is wel een stuk jonger dan ik, maar we zijn heel verliefd en gelukkig. En mijn familie is allang blij dat ik het leven met Samantha achter me heb gelaten.’ zo laat Rolf weten. Maar Samantha is niet helemaal uit Rolfs leven verdwenen. ‘Ik heb contact met haar en ik vind haar helder klinken,’ zegt hij. ‘Het lijkt alsof ze op de goede weg is.’