Politie sprakeloos: Poging van politicus om met z’n nieuwe auto te pronken, neemt een verrassende wending.

Een politicus parkeert zijn gloednieuwe Mercedes voor het ministerie om ermee voor zijn collega’s te pronken. Tijdens het uitstappen dondert er echter een vrachtwagen voorbij die tegen de autodeur knalt waardoor de deur compleet afgerukt wordt. De politicus belt meteen de hulpdiensten en enkele minuten later komt er een politieagent ter plaatse.

Maar nog voor de agent iets kan zeggen, ontsteekt de politicus in een woedeaanval: “Mijn gloednieuwe auto, compleet naar de verdoemenis!”, schreeuwt hij hysterisch. “Geen enkele garagist ter wereld kan dit nog maken!”

Als de man enigszins gekalmeerd is, schudt de politieagent ongelovig het hoofd en zegt: “Het is onwezenlijk hoe materialistisch jullie politici wel zijn. Jullie zijn zo zeer gefocust op het materiële dat jullie voor niets anders meer oog hebben.”

“Wat brengt je ertoe om zoiets te zeggen?”, vraagt de politicus. De politieagent antwoordt: “Heb je nog niet gemerkt dat je je linkerarm mist? De vrachtwagen moet hem bij het ongeval afgereten hebben.”

“Verdorie!”, schreeuwt de politicus. “Waar is mijn Rolex?”

DEEL DIT ALS JE GELACHEN HEBT!

.