Nu doet ook ex Jeffrey een boekje open over Samantha “Barbie”

Van de week deelde ik al het bericht dat Rolf, de ex van Samantha een boekje opendeed over haar. Nu is ook Jeffrey naar voren gekomen! Dit is allemaal omdat er laatst in  het nieuws is geweest dat Samantha haar exen terug smeekte!

Samantha is Rolf dus niet vergeten, maar late we voorop stellen dat ze Jeffrey dus ook duidelijk niet is vergeten! Zo vertelde Jeffrey:  ‘Ze heeft me de laatste weken een paar keer gebeld en gezegd dat ze spijt heeft dat ze het uitmaakte met me,’ zegt Jeffrey nu.

‘Ze zei dat ze dat nooit had moeten doen en dat ze het erg jammer vindt. Ik kan daar niet zoveel mee. Ik weet ook niet of het waar is dat zij iets met die man heeft gehad. Ze heeft me daar niets over verteld. Als het waar is, vind ik het diep triest. Ik snap dat ze haar behoeftes heeft, maar ze zit daar voor een reden. Maar het blijft Samantha. Ze kan mannen heel makkelijk paaien.’

Jeffrey wil niet opnieuw een relatie me haar beginnen! ‘We hebben het er niet over gehad wanneer ze naar huis komt, maar ik zal haar niet van het vliegveld ophalen. Ik hoop dat ze haar leven op orde heeft en dat ze clean blijft. Maar een relatie zit er niet meer in. Een optie is dat we vrienden kunnen blijven, maar dat weet ik nog niet.’