Non wordt populaire p0rn0actrice

Is dit echt waar hoor ik je denken? Ja! Dit is echt waar. Na 8 jaar in een klooster te hebben gezeten heeft de Colombiaanse Yudi haar leven totaal veranderd. Ze kwam erachter dat het nonnenleven toch niets voor haar was en rolde zo de p0rn0wereld in. En ze boekt succes! 

Yudi was pas een jaar of 10 oud toen de nonnen uit het plaatselijk klooster op haar school kwamen. De nonnen vertelde daar over hun leven en Yudi besloot het klooster in de gaan.
Na zo’n 8 jaar in het klooster te hebben gewoond leerde zij een man kennen en werd opslag verliefd. De man bracht haar in contact met Juan Bustos die eigenaar was van een website voor erotische webcamsessies en hij was toevallig nog opzoek naar modellen.

Yudi besloot mee te doen aan de casting en werd gelijk aangenomen. „In het begin voelde ik me daar nog slecht over, maar nu vind ik het oké. Ik voel me ook goed als ik naar de kerk ga. Ik mis het gebed op vrijdag, maar de ontmoetingen op zaterdag of de zondagsmis nooit”, vertelt Yudi  aan The Sun.

Zo zie je maar….het leven zit vol verassingen!