Man die zijn neus en oren liet afsnijden om er als een skelet uit te zien, zegt dat nu zijn genitaliën aan de beurt zijn.

Waarschuwing: Deze reportage bevat foto’s en beelden die op sommige lezers schokkend zouden kunnen overkomen.

Een Colombiaanse man die zijn neus en oren liet afhakken om er als een levend skelet uit te zien, onthulde nu dat hij ook zijn genitaliën wil laten verwijderen.

Eric Hincapie Ramirez (22), beter bekend als Kalaca Skull, uit Cartago in Colombia, staat ook helemaal onder de morbide tattoos.

De fanaat van lichaamsaanpassingen begon zichzelf te transformeren na de dood van zijn moeder toen hij 12 jaar oud was. Eerst liet hij een tattoo van het gezicht van zijn moeder op zijn rug zetten en daarna begon hij het verlangen te krijgen om er als een levende schedel uit te zien.

Eric vroeg zijn tattooartiest om de tip van zijn neus en zijn oren te verwijderen, waardoor hij een angstaanjagende look creëerde en een virale sensatie werd.

De vader van één kind vertrouwde een journalist van Los Informantes toe dat hij nu van plan is om zijn genitaliën te laten afsnijden, zodat hij een echt “rottend skelet” kan worden.

Hij zei: “We zijn allemaal hetzelfde. Ongeacht of je een jongen, een meisje, een man of een bejaarde man bent, we zijn allemaal hetzelfde: een skelet.”

Ramirez sprak over zijn obsessie met de dood: “Ik zou graag twee meter diep onder de grond begraven worden. Ik wil onder dode mensen zijn. Het geeft me vrede en het is harmonisch dat er niet zoveel pijn is.”

Hij zegt dat hij erom moet lachen als mensen schreeuwen om zijn uiterlijk en beweerde dat pijn hem verlichting biedt als een medicijn.

In de media werd de 22-jarige overladen met kritiek, maar zijn Instagramaccount loopt over van de fans die met hem op de foto willen.

Hij verklaarde aan de Rio Noticias website in Colombia: “Lichaamsaanpassingen zijn een persoonlijke beslissing en mogen niet veroordeeld mogen worden. Het is zoals een vrouw veroordelen omwille van een borstvergroting. Voor mij is een schedel als een zus, echt een onderdeel van mijn familie.”

Wat vind jij hiervan? Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit verhaal met iedereen die je kent.
(Waarschuwing: Video niet geschikt voor gevoelige kijkers)

Bron en afbeeldingen: The Sun en Ruptly

.