Michella Kox geeft rake klappen richting o.a. Temptation-Rosanna en Amanda Balk

We weten allemaal dat Michella haar hart op haar tong heeft en van haar hart geen moordkuil maakt. Maar ze is het zat! Ze is het zat dat Temptation-Rosanna, Utopia-Billy, YouTube-queen Laura Ponticorvo en  Amanda Balk doen alsof Michelle hen pest

Zo verteld ze in een vlog die ze heeft geplaatst op haar YouTbe kanaal dat ze het belachelijk vind dat Billy, Amanda, Rosanna, Laura en Amande een button dragen van een anti-pestclubje. “Wat me voor mijn kop staat is dat die wijven een button dragen van ‘stop het pesten’, omdat ik hen gepest zou hebben. Pardon? Ik heb nooit gepest. Ik heb niemand gepest! Pesten is toch iemand lastigvallen? Stalken? Dat degene er ‘s nachts van wakker ligt? Dat doe ik niet. Ik geef alleen mijn mening.”

Over Billy zegt ze het volgende;  “Ik heb Billy een crackjunk genoemd, ja. Maar ze zag er ook echt niet uit in Shopping Queens. Dat zag er toch niet gezond uit? Ze wou mooi wezen, maar ik dacht echt: oké. Dan mag ik toch mijn mening geven dat ik haar eruit vind zien als een crackjunk! We leven in Nederland en daar mag je een mening geven. Daarna heb ik nooit meer wat van die vrouw gehoord. Maar schijnbaar is het nog steeds oud zeer.”

Rosanna moest het ook ontgelden; “Ik post altijd alles over Temptation Island, Rosanna. Daar ga ik nooit mee stoppen. Hoor je dat? Als ik zie dat jij een plantenbank wil optillen, die honderd kilo weegt, en dat lukt natuurlijk niet… dan vind ik dat grappig. Dan post ik daar wat over, ja. Ik vond het keigrappig, het zag er niet uit. Ik vind het dan echt zielig dat jij dat als pesten ziet.”

Laura is de volgende die een hoop over haar heen krijgt;  “Ik vind het onzinnig dat je 22 minuten lang gaat vertellen hoe zwaar vloggen is. Dan zeg ik op mijn beurt dat je een akelig wijf bent en dat je moet gaan werken. Dat ben ik. Dat is mijn manier van praten. Ik ben gewoon zo. Klaar! Je moet niet gaan zeiken dat vloggen zwaar is. Piep niet zo! Ga niet zielig doen bij meisjes van 13 jaar om vervolgens je zakken daarmee te vullen.”

De beste bewaard ze natuurlijk voor het laatst, Amanda kan natuurlijk niet uitblijven! “Ik dacht laatst wraak te nemen op Amanda. Maar helaas liep het door een blessure op niks uit, blegh. Ik had haar in die weken daarvoor kunnen pesten tot op het bot. Dat had ik kunnen doen, maar ik heb het niet gedaan. Want dat heeft niks met televisie te maken. Er is zoveel te doen in haar privéleven, maar ik doe er niks mee, want ze heeft ook een dochter. Maar what the fuck ben jij aan het doen dat jij vervolgens opkomt met een button van ‘stop het pesten’?”

Michella is klaar met die 4 meiden “Weet je wat pesten is? Met zijn vieren opkomen en zeggen dat ik pest. Nouja, ik vind het eigenlijk niet eens erg, want schijnbaar ben ik een boze wolf. Michella heeft gepest, boehoe.”

En zoals we Michella kennen hou ze zich ook totaal niet in en laat ze zich niet de mond snoeren ! “Jullie gaan het niet leuk vinden, dames. Maar ik ga niet stoppen. Voor niemand. Dit mondje heb ik niet voor niets gekregen.”