Bewezen: Intelligente mensen hebben vaker vlekken op hun kleren

Je kent het wel, je wil je favoriete witte shirt aan maar weet dat je die avond spaghetti met tomatensaus gaat maken en twijfelt dus of je het wel aan moet doen. Ook bij feestjes vermijd je het liefst de cola omdat je weet dat dit vaak fout gaat. Gelukkig is er goed nieuws. Mensen met vlekken op hun kleren zijn over het algemeen namelijk intelligenter! (bron: apost.com)

In dit artikel behandelen we de theorie die bewijst dat intelligente mensen vaker op hun kleren morsen.

Je voelt je vaak een klein kind en hebt op veel plaatsen een extra schoon kledingstuk liggen, je weet natuurlijk maar nooit. Je hebt altijd al moeite gehad met het schoonhouden van je kleding, en voorlopig zal dit ook niet veranderen. Of het nu gaat om een pas geverfde muur, de pastasaus of een plas modder, op een of andere manier lijken je kleren dit altijd aan te trekken.

Zelfs de trouwjurk is niet veilig

Er gaan verhalen rond over mensen die zelfs op de mooiste dag van hun leven iets morsen over hun prachtige trouwjurk. Is jou dit ook gelukt, dan kan je het maar beter gewoon accepteren: jij zal altijd voorbereid moeten zijn op een vlek in een kledingstuk. Maar hoe komt dit nu? Is het pure onkunde of is de coördinatie van je lichaam gewoon wat slechter dan die van je partner? Wat is de oorzaak dat jij steeds vlekken op je kleren krijgt?

Lees verder op de volgende pagina: