Snel gespannen? Déze 4 sterrenbeelden ervaren het meest stress

Tweelingen
Het sterrenbeeld Tweelingen kan ook erg gevoelig zijn voor stress. Tweelingen hebben namelijk vaak last van een interne tweestrijd, waardoor ze geregeld met zichzelf in de clinch liggen. Je wilt aan de ene kant heel graag een avondje uit eten met vriendinnen, maar hebt tegelijkertijd het gevoel dat je thuis bij de kinderen moet zijn. En hierdoor kun je al snel stress ervaren en urenlang onnodig piekeren.

Klinkt dit bekend? Probeer dan wat vaker naar je gevoel te luisteren. Want diep vanbinnen weet je wel wat je gelukkig maakt.

Steenbok
Ook Steenbokken zijn gedoemd om snel te stressen. Ze zijn namelijk erg perfectionistisch en kunnen bang zijn om de verkeerde keuze te maken. Af en toe kan er zelfs faalangst om de hoek komen kijken, wat genoeg eigenschappen zijn voor een hoog stressniveau. Perfectionisme is hartstikke handig, want daardoor lever je goed werk en ben je een betrouwbare collega. Maar besef dat ietsje minder ook prima is. Zo kun je de druk iets verlagen, en daarmee je stresslevel ook wat laten dalen.

Maagd
Jij bent een kei in over-analyseren. Voordat je een keuze maakt of een volgende stap in je leven zet, bedenk je eerst alle dingen die er eventueel zouden kunnen gebeuren. Alle voors en tegens weeg je tegen elkaar af, want jij wilt niet graag voor verrassingen komen te staan. De Maagd laat niet graag dingen aan het toeval over. Dit is positief, aangezien je altijd goed voorbereid bent.

Maar als jouw gedachtengangen je heel veel stress en kopzorgen opleveren, kun je het beste proberen om wat spontaner in het leven te staan.