Reusachtige hond speelt verstoppertje met meisje en dat levert schattig tafereel op dat mama slappe lach bezorgt.

Honden zijn geweldige metgezellen en de beste vriend van kinderen. Ze zijn niet alleen goed in balletjes vangen en terugbrengen, maar houden ook van andere spelletjes zoals verstoppertje spelen. Deze moeder maakte een ontzettend hilarische video van haar dochter en haar grote hond die verstoppertje spelen. Eenmaal Samson de hond begint mee te doen, wordt het spel een heel stuk leuker.

Sierra het meisje heeft een geweldig plekje gevonden om zich te verstoppen – achter de gordijnen in de woonkamer – en iedereen denkt dat de hond haar meteen zal vinden. Maar dat is niet helemaal het geval. De grote Newfoundland kan haar stem horen en benadert de gordijnen, maar hij kan haar niet zien. Nu raakt hij erg verward …

De moeder moedigt Samson aan om verder te zoeken en dat is wanneer hij door het huis begint te rennen. Mama en haar dochtertje komen niet meer bij van het lachen!

Dan gaat hij naar buiten en ziet het meisje achter het raam. Maar wat er gebeurt als hij weer in het huis is, is het interessante.

BEKIJK ZIJN ONBETAALBARE REACTIE HIERONDER EN DEEL DIT MET JE VRIENDEN ALS OOK JIJ DEZE VIDEO ZO GRAPPIG VOND!

Bron en afbeeldingen: We Love Animals