Dochtertje van Tom “Magnum” Selleck is helemaal volwassen. Kijk hoe zijn prinsesje er nu uitziet!

Wie houdt er niet van Tom Selleck? De geliefde Amerikaanse acteur, nu 73, voert ons terug tot de goede oude dagen en de klassieke films waar we allemaal van hielden. We herinneren ons hem vooral als de privédetective Thomas Magnum in de populaire televisieserie Magnum P.I., en als Peter Mitchell in Three Man and a Baby en Three Men and a Little Lady.

Maar wist je dat hij ook in het echte leven een kleine dame heeft?

Nou, niet meer zo klein natuurlijk. De dochter van Selleck, Hannah Margaret Selleck, is nu 30 jaar oud en is charmanter dan ooit tevoren.

In 1987 trouwde Tom Selleck met Jillie Mack en een jaar later werd hun dochter Hannah geboren. Tom, een grote fan van de natuur en het platteland, houdt ontzettend veel van zijn dochter. En algauw gaf hij zijn passie aan haar over!

Tom en zijn vrouw Jillie woonden op een grote ranch in California en Hannah werd in deze omgeving grootgebracht. Tom zette zijn acteurscarrière ook even op een lager pitje om meer tijd met zijn dochter te kunnen doorbrengen.

Het is op die ranch dat Hannah voor het eerst in contact kwam met paarden, en toen ze vier jaar oud was reed ze al paard.

Toen ze 14 jaar oud was, was haar passie voor paarden erg serieus geworden.

Hannah studeerde af aan de hogeschool en besloot om professioneel te gaan paardrijden. Ze begon mee te doen aan wedstrijden en opende algauw haar eigen paardenfokkerij.

Op 30-jarige leeftijd is Hannah een verbluffend mooie vrouw. Ze is haar papa dankbaar voor haar knappe looks en haar passie voor het platteland!

Hannah volgde een beetje in de voetstappen van haar vader door modellenwerk te doen – maar haar voornaamste passie zijn altijd paarden gebleven.

https://instagram.com/p/BS383IygMME/?utm_source=ig_embed

We denken dat zowel Tom als Hannah rolmodellen zijn om naar op te kijken.

Ze rijdt met zoveel elegantie en kracht!

Bron en afbeeldingen: Newsner