Dit zijn de 3 intelligentste sterrenbeelden, ben jij de gelukkige??

Je sterrenbeeld zegt een hoop over iemand. Niet alleen maar over je sterke punten, zwakke punten, hoe je bent als partner e.d. maar het zegt ook hoe slim je bent! Hieronder vind je de 3 sterrenbeelden die het meest intelligent zijn.

* Tweelingen

Als tweeling ben je creatief, ben je heel goed om informatie tot je te nemen maar je bent wel een type die zich snel verveeld. Ook hou je van praten, maar je hebt wel altijd wat zinnigs te melden en ben je super in het onderbouwen van je mening!

* Schorpioen

Je bent bedeeld met een sterke intuïtie. Je voelt perfect aan hoe je iets voor elkaar moet krijgen. Verder ben je als schorpioen vrij intens en sta je bekend om je toewijding en een goede dosis doorzettingsvermogen. Doordat je een geboren leider bent met mensenkennis en een goed drive, heb je de kan heel succesvol te zijn.

* Boogschutter

Je bent vrolijk, open en ook jij hebt een goede dosis mensenkennis. Je hebt een nogal open blik op de wereld, en daardoor kan je situaties goed inschatten! Je bent een onderzoeker die graag op avontuur gaan. Je gaat recht door zee en daardoor maak je dingen nooit moeilijker dan ze zijn!

Bron: Zolustig, Libelle Beeld: iStock