Dit is het geld bedrag dat Expeditie Robinson deelnemers moeten betalen als zij hun mond voorbij praten

Stijn moest helaas Robinson verlaten! Terwijl ze een intervieuw krijgt van Iris Enthoven, komen er toch wel wat aparte bekentenissen naar boven!

Flinke boete

“Expeditie Robinson was echt fantastisch”, vertelt Stijn. JE mag natuurlijk niet vertellen dat je mee gaat doen aan de Expeditie totdat daar toestemming voor word gegeven. Stijn had verteld dat ze ging backpacken in Azië en voor een tijdje offline ging. “Mensen vonden het wel een beetje raar dat ik helemaal geen telefoon mee nam, maar iedereen geloofde het.”

Ze vond het wel moeilijk om alles voor zich te houden, maar toch had ze een stok achter de deur! Zodra je iets verklapt heb je namelijk een boete van maar liefst € 50,000 aan je broek hangen!

Je ziet natuurlijk ook niet alles op tv.  Iris vertelde dat er door de deelnemers wel eens eten gestolen zodra de crew op het eiland kwam. Die vlieger ging dit jaar niet op, want zij droegen nu sleutels om hun nek. Stijn heeft ook niet eens een poging gewaagd om iets mee te smokkelen. “Je wordt echt helemaal binnenstebuiten gekeerd”, laat ze weten.

Opgeven

Romantische momenten komen weinig aan bod, vertelt Stijn. “Daar ben je zo niet mee bezig. Je libido is zo goed als weg en je lijf is echt aan het overleven.”

Over de vele opgevers van dit seizoen heeft Stijn wel een mening; ze snapt er niks van. “Je weet waar je in stapt.”