Deze bruid doet het net even wat anders en leest in plaats van haar geloften, teksten over de affaire van haar partner

Een dag voordat Casey met haar aanstaande man gaat trouwen komt ze erachter dat haar partner haar heeft bedrogen. Uiteraard wilde ze niet meer met hem trouwen, maar toch liet ze de bruiloft doorgaan en wel om deze rede…

Op het moment dat ze haar geloften wou afleggen aan haar “toekomstige” man, las ze namelijk heel iets anders voor! Namelijk de teksten over de affaire van haar partner.

De avond voor de bruiloft heeft Casey via Whatsapp verschillende schermafbeeldingen gekregen waarin zij heel goed kon lezen dat haar partner vreemd ging. De afzender was anoniem maar die persoon stuurde “Ik zou niet met hem willen trouwen, jij wel?

Toen ze aankwamen op het punt om het ja-woord aan elkaar te geven, las ze de sms’jes voor van haar partner en zijn minnares; ‘Ik wou dat mijn vriendin ook half zo goed was in bed als jij’, las ze voor, zodat alle iedereen die aanwezig was het kon horen! Ze vervolgd: ‘Ik mis je zo, ik kan niet stoppen met aan je denken. Ik heb zin in s*ks met je. Ik heb me nog nooit zo bij iemand gevoeld’.

De man vond het beschamend en liep somber weg. Casey en haar partner zijn dus niet getrouwd. Maar ze heeft wel haar feest gevierd met vrienden en familie en heeft een top dag gehad.

Bron: The Sun, Libelle Beeld: iStock