Dat alcohol een invloed kan hebben op je leven wist je misschien al wel! Dat zijn niet alleen maar leuke kanten! Maar wist je ook dat het een invloed kan hebben op je s*ksleven?? Het is daarom goed te weten van zowel de voordelen als nadelen wanneer je besluit om alcohol te combineren met s*ks

Indrinken

Als je een tikkeltje nerveus ben wordt er vaak gezegd, kom laten we even wat moed indrinken! Het nadeel hiervan is dat het vaak iet bij 1 drankje blijft en dat je misschien dingen doet waar je spijt van zal krijgen, zoals bijvoorbeeld s*ks zonder condoom.

Bierbril

De wat? Ja je leest het goed, dit bestaat echt! Maar wat wordt er mee bedoeld? Heel simpel met een drankje op vind je je partner aantrekkelijker dan zonder! Dus misschien word je de dag daarna wakker en valt je bedpartner tegen!

Gezelschap

Na wat alcohol worden we vaak loslippiger en vind je je partner misschien nog wel extra lief en wil je alleen maar meer bij die persoon zijn! Drink je teveel dan slaat dit op en vind je eigenlijk alles wel prima wat je relatie juist weer stuk kan maken!

Stoornis

Door alcohol kan het zo zijn dat de jongeheer van de mannen niet meer zo best werkt! Bij de vrouwen is er ook wel een puntje… Het vrouwelijke geslachtsdeel kan “uitdrogen” en daardoor wordt het er allemaal niet prettiger op!

Drink dus met mate als je tussen de lakens wilt genieten!

Bron: Psychology Today